Terug naar het overzicht
content-team compleet

content-team compleet

Daisy Gepost door Daisy

Bij Kwik, Kwek en Kwak denk je Donald Duck, de 3 J's Jan Smit en de drie musketiers zijn niet compleet zonder D'Artagnan. ‎Zo heb ik, als vierde initiatiefnemer, mijn plek gevonden naast Leon Koelewijn, Steven Boot en Dave Hogervorst. Samen vormen we content-team, een nieuw Noordwijks concept, met als missie de ondernemer te ontzorgen op het gebied van communicatie.
 

Wervelwind

Alhoewel ik al twee maal nee gezegd had, door de drukte die Succes ontmaskert… met zich mee bracht in 2014, kon ik de verleiding om ja te zeggen de derde keer niet weerstaan en had ik in februari mijn eerste gesprek. Enthousiast en vol energie ben ik als een wervelwind door het gebouw heen gewaaid om me als project manager te verdiepen in de lopende opdrachten en de pool van contenters te vullen met mensen die hoge kwaliteit content kunnen bieden binnen hun expertise en van aanpakken weten.
 

Hard work pays off

“Time flies when you are having fun” zeggen ze toch? Klopt! Inmiddels ben ik alweer een maand aan boord, hebben we veel effectieve stappen gemaakt en ons een slag in de rondte gewerkt:  De website staat online en wordt goed bezocht, offertes voor mogelijke klanten worden opgemaakt en onze eerste echte content-teamklant ging vorige week akkoord! Wat ben ik onwijs trots op wat ik samen met ‘mijn mannen’ bereikt heb de afgelopen weken.
 

Ik zie, ik zie…

Ik roep hier regelmatig dat ik geen vormgever ben. Creativiteit uit zich bij mij echt op een andere manier. Wel zie ik altijd mogelijkheden. Ik zeg altijd: “Geef me een aardappel en ik verkoop hem gekookt, gebakken, gebraden, gestoomd, gefrituurd of gepoft,” Daarom ben ik ervan overtuigd dat content-team in de toekomst nog meer gaat brengen, toevoegen en creëren. De combinatie van onze ‘ingrediënten’ is in ieder geval veel belovend!

Vaak gelezen

Zullen we je op de hoogte houden?

Gewoon leuk om af en toe te lezen of te delen met vrienden. Meld je aan, de rest gaat vanzelf. Af en toe, dus een paar keer per jaar. Niet vaker. Je kunt je op elk moment afmelden.