Illustratie, animatie, productfotografie of bedrijfsfilm laten maken?

Mensen zijn beelddenkers. Een plaatje begrijpen we vaak beter dan een praatje. Met een gave bedrijfsfilm, strakke product- of bedrijfsfotografie, een flitsende animatie of illustratie scoor je daarom pluspunten bij je klanten. Maar er is een valkuil: het moet er gelikt uitzien. Je hebt vast wel eens een goedbedoeld maar amateuristisch bedrijfsfilmpje gezien. Het amateurisme straalt dan af op het bedrijf. Doodzonde!
 

Bedrijfsfotografie en stockbeelden

Voor bedrijfsfotografie geldt iets soortgelijks als voor een bedrijfsfilm. Bijvoorbeeld, foto’s van personen in folders of op webpagina’s kunnen de conversie enorm verhogen. Het moeten dan wel goede, authentieke beelden zijn. Niet van die gladde Amerikaanse stockbeelden met zo’n overdreven tandpastaglimlach. Daarom werkt mooie, professionele bedrijfsfotografie altijd het beste. Scherp, goede belichting en overtuigend.
 

Productfotografie, illustraties en animaties

Aan stockbeelden heb je natuurlijk niets als je jouw producten in de spotlight wilt zetten. Dat doe je met mooie, moderne productfotografie. Ook daar maakt een professionele fotograaf het verschil tussen iets dat er goedkoop uitziet en iets dat je wilt kopen. Je kunt ook denken aan een illustratie of zelfs een animatie. Daarmee kun je vooral niet-tastbare producten en diensten goed overbrengen.
 

Geen clichés, maar origineel en onderscheidend

Met goedgekozen beeldmateriaal kun je enorm veel bereiken. Of het nu gaat om een illustratie, bedrijfs- of productfotografie of bewegend beeld, zoals een bedrijfsfilm of een animatie: bij content-team zit je goed. Onze contenters hebben vaker met het beeldbijltje gehakt. Ze weten hoe ze de clichés vermijden en brengen datgene wat jouw product of dienst uniek maakt op originele en onderscheidende wijze in beeld.